Používáním tohoto webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací

PRVOTŘÍDNÍ ZÁKLADOVÉ DESKY NA KLÍČ

Základová deska s přesností na milimetr je důležitou součástí každé stavby. Díky našim dlouholetým zkušenostem a vlastní technice bude pro Vás stavba základové desky bez starostí. Na nás se můžete spolehnout!

V ČEM JSME LEPŠÍ?


ZÁKLADOVÁ DESKA MUSÍ BÝT PŘESNÁ A ROVNÁ

Základová spára, základové pasy, základová deska, kvalita betonu, geologický průzkum, ztracené bednění, hydroizolace a další pojmy spojené s vybudováním základové desky určitě nepodceňte. Na základech bude váš dům stát.

JAK PROBÍHÁ REALIZACE ZÁKLADOVÉ DESKY NA KLÍČ

Stavbu základové desky zrealizujeme od prvotního rozpočtu, naplánování dodávek materiálu i všech souvisejících prací a činností až po samotnou realizaci výstavby dle Vámi dodané výkresové dokumentace.

REFERENČNÍ STAVBY

CENA ZÁKLADOVÉ DESKY NA KLÍČ

Obecně udávaná cena základové desky na klíč je 3000 - 4000 Kč / m2.

Rozhoduje ale celá řada faktorů, které cenu základové desky výrazně ovlivňují.
Zásadní vliv na cenu základové desky má celková plocha, členitost a hloubka základů. Důležité je také umístění stavby v terénu a druh podloží. U nevhodného podloží stavby je potřeba počítat s navýšením ceny základové desky a se spoluprací statika. Ve svahu je zase nutné počítat s nákladnějšími výkopovými pracemi, zbudováním opěrné zdi a dalšími pracemi, které u rovinatého pozemku nejsou potřeba.
Nesmíme opomenout také druh betonu, respektive jeho pevnostní třídu či speciální příměsi, což by měl určit projektant v závislosti na vlastnostech budoucí stavby. I zde se mohou ceny lišit. A v neposlední řadě je to pak izolace základové desky, ať už ta tepelná, tak i hydroizolace a ochrana proti radonové aktivitě.

Základová deska - zde začíná nový dům a určitě se nevyplatí šetřit na kvalitě a použitých materiálech.

Rádi s Vámi zkonzultujeme Váš projekt a vytvoříme nezávaznou cenovou kalkulaci na míru.



NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA